De 11 namen bij Waasland-Beveren en Club Brugge

De 11 namen bij Waasland-Beveren en Club Brugge

09 september 2016 19:31 - Vrijdagavond is de Freethiel het decor voor de openingsmatch van de zesde speeldag in de Jupiler Pro League tussen Waasland-Beveren en Club Brugge. Trainers Michel Preud’homme en Stijn Vreven brengen onderstaande namen aan de aftrap.

Club is met 7/15 teleurstellend aan het nieuwe seizoen begonnen. Waasland-Beveren doet met 2/15 nog een stuk slechter en heeft de punten dus eveneens broodnodig.

Preud’homme zag deze week José Izquierdo, Felipe Gedoz en Boli Bolingoli uit blessure terugkeren. Van de 24 A-kernspelers ontbreken enkel Lior Refaelov (geblesseerd), Laurens De Bock (geschorst) en Jens Teunckens (niet geselecteerd). Wesley, Brandon Mechele en Anthony Limbombe vallen vandaag af en zitten op de tribune.

Opstelling Club Brugge

opstelling-club-brugge

Ludovic Butelle, Ricardo Van Rhijn, Stefano Denswil, Benoît Poulain, Boli Bolingoli, Timmy Simons, Claudemir, Felipe Gedoz, Ruud Vormer, Hans Vanaken en Abdoulay Diaby

Bankzitters: Sébastien Bruzzese, Jelle Vossen, Bjorn Engels, José Izquierdo, Tomás Pina, Dion Cools en Nikola Storm

Opstelling Waasland-Beveren

opstelling-waasland-beveren

Köteles – Jans, Buatu, Camacho (c), Demir – Cools, Michel, Boljevic – Vanzo, Gano en Schrijvers

Bankzitters: Henkinet, De Schutter, Moren, Cerigioni, Schwartz, Caufriez en Myny

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.