De fauw denkt aan Brugse ex-collega’s bij samenstellen van zijn 11 ideale Rode Duivels

De fauw denkt aan Brugse ex-collega's bij samenstellen van zijn 11 ideale Rode Duivels

12 september 2016 00:19 - Davy De fauw streek in de zomer van 2014 in Jan Breydel neer en speelde 34 wedstrijden voor Club Brugge. De 35-jarige verdediger moest vaak tevreden zijn met een plaatsje op de bank, maar kon indien nodig op elke defensieve positie geposteerd worden. De ervaren pion kreeg een nieuw contract voorgeschoteld, maar koos uiteindelijk voor meer speelgelegenheid en bijgevolg een terugkeer naar Zulte Waregem. Toch is De fauw zijn Blauw-Zwarte ploegmaats zeker nog niet vergeten.

In Fan! werd De fauw gevraagd naar zijn favoriete 11 Rode Duivels. “Courtois in doel, de verdediging bestaat uit Meunier, Alderweireld, Lombaerts en Vertonghen”, opent de speler van Essevee.

“Het middenveld is voor Dembélé en De Bruyne. En zet er Timmy Simons maar bij. Hazard en Mertens op de flanken, Batshuayi in de spits. Daarmee zou het moeten lukken”, besluit De fauw.

Vanzelfsprekend gaat het hier om een kwinkslag naar Simons, maar feit is dat De fauw veel respect heeft voor het ouderdomsdeken van Club Brugge. En ook van de naar PSG vertrokken Meunier is hij duidelijk fan.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.