De Vlieger legt de schuld niet alleen bij Butelle

De Vlieger legt de schuld niet alleen bij Butelle

15 september 2016 11:30 - Club Brugge ging woensdagavond collectief ten onder tegen Leicester City, maar velen wezen na de 0-3-nederlaag met de vinger richting Ludovic Butelle. Maar volgens Geert De Vlieger moet er verder gekeken worden dan de prestatie van de Franse doelman. 

Butelle bewees vorig seizoen dat hij een betrouwbaar sluitstuk kan zijn, maar tijdens de huidige voetbaljaargang is de 33-jarige goalie slechts een schim van zichzelf. “Terwijl Ludovic Butelle vorig seizoen pal stond op de beslissende momenten, is hij nu een aanleiding tot tegengoals. Kijk naar het eerste tegendoelpunt. En ook bij de tweede tegengoal ziet Butelle er niet goed uit”, aldus Geert De Vlieger.

Maar Butelle was niet de enige die tegen de Engelse landskampioen ondermaats presteerde. “Die penalty, daar is hij toch het slachtoffer van wat er voor hem gebeurt. Net zoals een paar tellen eerder, bij die terugspeelbal van Poulain. Heel de ploeg speelt onzeker. Maar met zijn acties is Butelle mede schuldig aan die onzekerheid”, concludeert De Vlieger in Het Nieuwsblad.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.