Degryse is het niet eens met de visie van Mannaert: “No way”

Degryse is het niet eens met de visie van Mannaert No way

23 september 2016 00:15 - Na zeven speeldagen oogt de balans voor Club Brugge bijzonder mager met drie overwinningen, één gelijkspel en drie nederlagen. Bovendien bracht ook de Champions League-match tegen Leicester City geen verbetering in het spel van Blauw-Zwart. Marc Degryse vreest dat zijn ex-club een moeilijk seizoen tegemoet gaat…

“Het ziet er niet goed uit voor ‘de Club’ hé”, opent Degryse. “Bij veel van deze jongens heb ik de indruk dat de citroen nú al uitgeperst is. Ik had gedacht dat de Champions League de honger zou aanscherpen, maar nee… Ik maak me echt zorgen. Ik geloof niet dat Club opnieuw kampioen wordt. Of het moet zijn dat ze geweldig uitpakken tijdens de wintermercato.”

Degryse sprak onlangs nog met onze CEO, maar wat hij toen hoorde, stemt hem allesbehalve gerust. “Mannaert vertelde me vorige week dat hij nog progressie ziet in de huidige spelerskern. No way. Ze zijn kampioen geworden, en al zeer snel is de natuur van de spelers weer naar boven gekomen.”

“Máár: dat hadden Michel en het bestuur kunnen weten. Vanaken, allez, die jongen moet na de match tegen Eupen – Eupen hé! – tevreden zijn met de complimenten van zijn trainer omdat hij… krampen heeft – mo gow, zeg. Dat is eigenlijk zeggen: ‘Vanaken, je bent voor het eerst dit seizoen echt diep gegaan’. Club haalde twee, drie nieuwe gezichten te weinig. Om de boel wat op te frissen.”

hans-vanaken-club-brugge-leicester-city

Een noodoplossing

Tot slot heeft Degryse begrip voor kritische Club-fans, die tijdens de voorbije wedstrijden onder meer Abdoulay Diaby op de korrel namen. “Diaby, Jezus Christus! Het publiek krijgt het op de heupen. Hij kan geen bal bijhouden, komt niet aan kansen… En Timmy naar achter trekken, brengt geen beterschap. Achteraan vind ik hem maar een noodoplossing.”

“Michel zal iéts moeten bedenken, want hij beschikt over te weinig intrinsiek talent om het gebrek aan winnaarsmentaliteit te compenseren. Hoeveel spelers heeft Club die pakweg op tien wedstrijden twee keer het resultaat beïnvloeden en voorts vijf keer gewoon goed zijn? Izquierdo, maar dan houdt het op”, besluit de analist in HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.