Degryse wijst met de vinger naar 4 Club-spelers: “Helemaal afgetroefd”

Marc Degryse (analist)

28 september 2016 00:05 - Dinsdagavond ging Club Brugge met 4-0 onderuit tegen FC Kopenhagen. Het gehoopte eerherstel na de 0-3 nederlaag tegen Leicester City kwam er dus niet. Dat zag ook Marc Degryse.

De analist is van mening dat José Izquierdo, Ricardo van Rhijn en Hans Vanaken geen goeie eerste helft speelden. “Izquierdo kreeg geen ballen en zat niet in de match, Van Rhijn was ontgoochelend in de opbouw en gaf vooral slechte voorzetten, terwijl ook Vanaken niet thuis gaf. Club gebruikte te vaak de lange bal. Het was voetballend allemaal te weinig. En Kopenhagen moest het vooral hebben van de duels.”

In de tweede helft zag Degryse ook Stefano Denswil serieus in de fout gaan. “Alles begon met die 1-0 en het cadeau van Denswil. Kopenhagen kreeg vleugels en Club Brugge zakte door het ijs. Ze wisten het écht niet meer. De fouten bleven zich opstapelen, Blauw-Zwart bezweek. Ze werden ook op fysiek vlak helemaal afgetroefd. Het is verontrustend dat Club zo fel wegzakte.”

“De spelers hebben het blijkbaar moeilijk om terug te knokken na een achterstand. Ze moeten zich serieus bezinnen. De fouten die ze maken worden cash betaald en moeten eruit. Club moet met meer lef en vertrouwen durven te spelen. Het niveau dat ze haalden was opnieuw onvoldoende. Er is nog een lange weg te gaan om het Club te zien dat kampioen werd”, besluit Degryse in HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.