Denswil reageert laconiek op fluitconcerten in Jan Breydel

Denswil reageert laconiek op fluitconcerten in Jan Breydel

14 september 2016 22:55 - Club Brugge is erg teleurstellend aan zijn Champions League-campagne begonnen. Blauw-Zwart stapelde de defensieve blunders op en ging met 0-3 onderuit tegen Leicester City. Ook Stefano Denswil – die nochtans niks te verwijten viel in het seizoensbegin – haalde zijn niveau niet.

“Ik vind niet dat we hier vandaag weggespeeld zijn”, opent de Nederlandse verdediger enigszins verrassend tegenover Q2. “Het lijkt nu wel zo dat we van de mat gespeeld zijn, maar bij vlagen hebben wij toch ook wat mooie dingen laten zien. En als we in het begin van de wedstrijd via José Izquierdo scoorden, zag het er helemaal anders uit.”

“We waren wel veel te slordig in de passing en ook in onze communicatie liep het niet goed”, gaat Denswil verder. Het zorgde er zowaar voor dat het hondstrouwe Brugse publiek geregeld begon te fluiten. Toen de centrale verdediger daarnaar gevraagd werd, deed hij alsof zijn neus bloedde. “Wat ik ervan vind dat we uitgefloten werden? Daar heb ik niks van gemerkt”, besluit de Nederlander met een uitgestreken gezicht.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.