Denswil verklaart zijn uitstekende vormpeil: “Dat is heel belangrijk geweest”

Denswil verklaart zijn uitstekende vormpeil Dat is heel belangrijk geweest

02 september 2016 13:15 - Net op het moment dat heel wat analisten Stefano Denswil al als “floptransfer” bestempeld hadden, reeg de 23-jarige Nederlander de goeie prestaties aan elkaar. En ook dit seizoen is hij – samen met Bjorn Engels – incontournable in de centrale verdediging van Michel Preud’homme. Denswil legt uit op welke manier hij zo gegroeid is als speler van Blauw-Zwart.

“Nadat ik vorig jaar oktober mijn rentree had gemaakt na een knieblessure, heb ik voor het eerst in Brugge een heel lange periode alles gespeeld. Dat is heel belangrijk geweest”, vertelt Denswil aan Voetbal International.

Met Ricardo van Rhijn kwam er deze zomer overigens opnieuw een ex-Ajacied richting Jan Breydel. “‘Ricardo heeft zich goed aangepast. Het vertrouwen is er dat hij hier het niveau uit zijn beste periode bij Ajax gaat halen.”

Op woensdag 14 september staan Denswil en Van Rhijn zonder ongelukken in de basis tijdens het Champions League-duel tegen Leicester City. “Ik kijk er enorm naar uit. Ik weet wat er op dat niveau bij komt kijken. Zoals ook de meeste jongens van Club veel Europese ervaring hebben”, besluit Denswil.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.