Deze kaart toont welke Europese clubs de meeste fans hebben

Deze kaart toont welke Europese clubs de meeste fans hebben

03 september 2016 12:55 - Dat Club Brugge over een hondstrouwe aanhang beschikt, is algemeen geweten. Denk maar even terug aan seizoen 2006-2007, toen Club op een teleurstellende zesde plaats eindigde, maar er in het seizoen daarna nog altijd meer abonnees waren dan in het jaar voordien.

Het populaire social media kanaal The ODDS Bible heeft een mooie en overzichtelijke Europese kaart gemaakt met in elk land het logo van de club met het grootste supporterslegioen. In België – en hoe kan het ook anders – is dat Club Brugge! 🙂

In Nederland gaat het om Ajax, in Frankrijk om Paris Saint-Germain, in Duitsland om Dortmund, in Italië om Inter en in Spanje om Barcelona. Onderstaand de volledige kaart.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.