Drie ex-trainers van Club Brugge genoemd als opvolger van Jankovic

Drie ex-trainers van Club Brugge genoemd als trainer van KV Mechelen

08 september 2016 00:45 - KV Mechelen zag dinsdag plots zijn coach door Standard weggeplukt worden. Na Yannick Ferrera ontslagen te hebben, zochten de Rouches immers naar een vervanger en die vonden ze met Aleksandar Janković Achter de Kazerne. Intussen stromen de kandidaturen bij KVM binnen. Drie ex-trainers van Club Brugge zouden de Servische coach maar wat graag opvolgen.

Heel wat bekende namen hebben hun zinnen gezet op het trainerschap bij KV Mechelen. Onder meer Trond Sollied, Cedomir Janevski en Juan Carlos Garrido lieten al weten dat ze interesse hebben in de T1-functie.

Volgens HBVL valt het echter te betwijfelen of Garrido kans maakt, aangezien Malinwa vooral Belgisch denkt. De naam van Stijn Vreven viel eveneens, maar de coach van Waasland-Beveren reageerde woensdag verbaasd op de geruchten. “Ik weet van niets en ben daar ook niet mee bezig”, klonk het klaar en duidelijk. De fans zien het graag gebeuren dat de bij Standard ontslagen Ferrera het roer overneemt.

Tot slot zou ook Philippe Clement al genoemd zijn. De kans dat de rechterhand van Michel Preud’homme effectief naar Malinwa verkast, lijkt ons echter heel erg klein. De assistent-coach krijgt dit seizoen namelijk een pak meer verantwoordelijkheid in Jan Breydel en zal zijn nieuwe functie niet zomaar achter zich laten.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.