Driedubbel goed nieuws voor MPH in aanloop naar match tegen Waasland-Beveren

driedubbel-goed-nieuws-voor-mph-in-aanloop-naar-match-tegen-waasland-beveren

08 september 2016 11:00 - Vrijdagavond gaat Club Brugge tegen Waasland-Beveren op zoek naar een nieuwe driepunter. Maar ook Stijn Vreven en zijn manschappen willen de volle buit pakken, aangezien ze dit seizoen nog maar twee puntjes konden sprokkelen.

Michel Preud’homme kan op de Freethiel over zijn nagenoeg volledige spelerskern beschikken. Zowel José Izquierdo, Felipe Gedoz als Boli Bolingoli lagen een tijdje in de lappenmand, maar de drie heren zijn opnieuw inzetbaar en geven de Brugse coach vooral op de flank meer mogelijkheden.

Lior Refaelov vertoeft daarentegen nog een tijdje in de Blauw-Zwarte ziekenboeg, terwijl Laurens De Bock geschorst is. Wellicht wordt Bolingoli zijn vervanger en neemt Izquierdo opnieuw zijn plaats op de flank in. Derde doelman Jens Teunckens zit tot slot niet in de kern.

Selectie Waasland-Beveren – Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Engels, Mechele, Denswil, Poulain en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pïna, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Gedoz, Storm, Diaby, Moraes, Vossen, Limbombe en Izquierdo

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.