Dury geeft zijn prono voor Club – Leicester en waarschuwt Blauw-Zwart: “Niet in de val lopen”

Dury voorspelt Club - Leicester: "Niet in de val lopen"

14 september 2016 00:16 - De Champions League-wedstrijd tussen Club Brugge en Leicester City houdt momenteel iedereen bezig. Zelfs Francky Dury – die met Zulte Waregem aan de leiding staat in de Jupiler Pro League – blikt vooruit naar het duel op het kampioenenbal.

“Ik denk echt dat Club geprikkeld zal zijn na de nederlaag van afgelopen vrijdag tegen Waasland-Beveren”, opent Dury. “Misschien lag de focus bij Club de voorbije weken dan toch op de Champions League, ook al zeiden velen van niet.”

Na een teleurstellende 7 op 18 ziet de coach van Essevee kansen voor Blauw-Zwart om de neerwaartse spiraal om te buigen. “Club kan mits een goeie prestatie vertrouwen opdoen voor het vervolg van de competitie. Maar ze moeten opletten dat ze niet in de val lopen bij balverlies. Leicester is immers heel sterk in de omschakeling. Hoeveel het straks wordt? 2-2”, besluit Dury tegenover Q2.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.