Engels verklaart waarom hij zich niet aan beloofde doelpuntenviering hield

Engels verklaart waarom hij zich niet aan beloofde doelpuntenviering hield

01 september 2016 18:30 - Bjorn Engels beloofde onlangs dat hij bij zijn volgende doelpunt “iets onnozel” zou doen. Een knipoog naar de supporters als het ware. Concreet ging het om de hilarische Daniel Sturridge doelpuntenviering (zie onderstaande video). Die kwam er – voorlopig althans – niet, maar uitstel is in dit geval geen afstel.

Club Brugge speelde afgelopen zondag 2-2 gelijk tegen Standard. Een veertigtal seconden voor affluiten slaagde Engels er in extremis in om een nederlaag tegen de Rouches af te wenden.

De Brugse verdediger vierde met een hartje richting zijn geliefde, Evangalitsa. “Ik vond het geen geschikt moment om dat dansje (van Daniel Sturridge, nvdr) te doen”, verklaarde Engels achteraf aan de mannen van FCB Support.

En daar kunnen we hem alleen maar gelijk in geven. Als Club zijnde hebben we in de Jupiler Pro League immers een serieuze reputatie opgebouwd en kunnen we enkel met 3 punten écht tevreden zijn. Aan Bjorn en zijn ploegmaats om binnenkort een ‘geschikt’ moment voor de viering te creëren.

Sfeerverslag Club Brugge – Standard

Daniel Sturridge doelpuntenviering

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.