FIFA 17 Jupiler Pro League top 10 kleurt Blauw-Zwart

FIFA 17 Jupiler Pro League top 10 kleurt Blauw-Zwart

21 september 2016 14:35 - Gamende voetballiefhebbers moeten nog tot volgende week geduld uitoefenen, maar dan vindt de officiële release van het populaire FIFA 17 plaats. De spelersratings zijn intussen wél al bekend. BlauwZwartFans ging op zoek naar de beste spelers uit de Jupiler Pro League.

Tomás Pina kreeg van EA Sports een spelersrating van 79 en is virtueel alvast de beste speler in de Belgische competitie. Voorts is landskampioen Club Brugge met ook José Izquierdo (77), Ruud Vormer (77), Lior Refealov (77), Bjorn Engels (76) en Hans Vanaken (76) erg goed vertegenwoordigd in de top 10 van de Jupiler Pro League.

Als we álle gouden Fifa Ultimate Team kaarten er eens bijnemen, vinden we met Stefano Denswil (75), Abdoulay Diaby (75) en Jelle Vossen (75) nog drie Bruggelingen terug. Opvallend: Nicolae Stanciu, de recordaankoop van Anderlecht, prijkt pas op de 28ste plaats. Doelmannen werden niet opgenomen in onderstaande lijst.

Jupiler Pro League top 10

FIFA 17 top 10 in Jupiler Pro League

Jupiler Pro League resterende gouden kaarten

FIFA 17 top 25 in Jupiler Pro League

Bekijk hier álle individuele spelersratings van Club Brugge

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.