Goed nieuws over Vanaken

hans-vanaken-club-brugge-leicester-city

29 september 2016 08:19 - Het was een Champions League-match om snel te vergeten, dinsdag in Kopenhagen. Het werd voor alle spelers die in het Telia Parken op het veld verschenen een pijnlijke avond, maar toch vooral voor Hans Vanaken. De middenvelder liep immers een blessure op.

Al in de opwarming leek Vanaken zich te bezeren, maar uiteindelijk begon hij toch gewoon aan de wedstrijd. Bij de rust bleef hij echter in de kleedkamer, omdat hij te veel hinder ondervond. Een botsing met Stefano Denswil zou de oorzaak geweest zijn van zijn blessure aan de bil.

Nu krijgt Vanaken toch goed nieuws, want Het Nieuwsblad weet dat zijn blessure meevalt. De middenvelder liep slechts een lichte kneuzing op en zal er snel weer staan. Zondag kan hij tegen AA Gent zelfs gewoon alweer meespelen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.