Haalt Club Brugge zijn volgende versterking uit Portugal?

Haalt Club Brugge zijn volgende versterking uit Portugal?

20 september 2016 00:15 - Club Brugge heeft een rustige zomermercato achter de rug. Dat heeft alles te maken met het feit dat de landskampioen zijn sterkhouders aan boord wilde houden en het zich voldoende gewapend achtte met aanwinsten Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe. Na de tegenvallende competitiestart lijkt het er echter op dat Club tijdens de wintertransferperiode nog een en ander wil bijsturen.

Het Brugse bestuur gaf eerder al aan dat het de ogen openhoudt voor de nodige versterking in de winter. En daarvoor worden er nu alvast verschillende markten afgespeurd. Zo ook de Portugese. Volgens Sapo stuurde Blauw-Zwart namelijk een scout naar Benfica – Braga van maandagavond.

Welke speler Club precies van naderbij wilde bekijken, is niet bekend. De Belgische landskampioen zal alleszins op de nodige concurrentie kunnen rekenen. Want ook Manchester United, Arsenal, Everton, Inter Milan, Bayer Leverkusen en Spartak Moskou tekenden present. Benfica won de topper met 3-1 na twee doelpunten van Konstantinos Mitroglou en één van Pizzi. Braga scoorde tegen via Lazar Rosić.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.