Houwaart teleurgesteld door uitspraak Preud’homme: “Pas dan maak je geschiedenis”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

29 september 2016 09:50 - Na de nederlaag in Kopenhagen trok Michel Preud’homme enkele harde conclusies. Dat Club op dit moment tekort komt voor de Champions League bijvoorbeeld, en dat vanaf nu de competitie zou primeren. Die laatste uitspraak valt niet in goede aarde bij Henk Houwaart.

“Het is belachelijk om nu te opperen dat de competitie belangrijker wordt. Iedere match is belangrijk voor Club, zeker in Europa. Het is daar dat je geschiedenis schrijft en dat je de legende van de club groter maakt, niet in België”, stelt hij in Het Laatste Nieuws. De Nederlander weet waarover hij spreekt, want zelf wordt hij vooral herinnerd als de coach tijdens de legendarische Europese campagne in het seizoen 1987/88.

“Je moet die Champions League toch als een ongelooflijke uitdaging zien? Je moet vereerd zijn dat je daar kan strijden voor een zege. Je nu terugtrekken en zeggen: ‘We laten de competitie primeren’, kan gewoon niet.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.