“Ik heb de indruk dat MPH de spelers moeilijk in het gareel kan houden”

"Ik heb de indruk dat MPH de spelers moeilijk in het gareel kan houden"

12 september 2016 00:16 - “De match tegen Waasland-Beveren vind ik belangrijker dan die tegen Leicester”, waarschuwde Michel Preud’homme zijn manschappen in aanloop naar de verplaatsing richting de Freethiel. Desondanks verloor Blauw-Zwart met 1-0 door een doelpunt van Siebe Schrijvers. Eddy Snelders zoekt naar een verklaring voor de slechte competitiestart van Club Brugge.

“Het is al een paar weken aan de gang, want het is niet de eerste keer dat Preud’homme ontstemd was over de ingesteldheid van de spelers. Heel merkwaardig, want in principe zou daar in deze situatie geen probleem mee mogen zijn”, oordeelt Snelders.

De analist is van mening dat MPH dringend orde op zaken moet stellen. “Ik heb de indruk dat Preud’homme de spelers moeilijk in het gareel kan houden. Hij is een beetje machteloos en wil het nu anders aanpakken. Hij heeft al verschillende keren verwittigd, maar nu wordt het wel hoog tijd met Leicester op komst”, besluit Snelders tegenover PlaySports.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.