Jammer! Basisspeler Meunier mee aan de basis van puntenverlies PSG

Officieel: Meunier vertrekt naar PSG!

10 september 2016 02:51 - Thomas Meunier was in de eerste competitiewedstrijden van Paris Saint-Germain bankzitter, maar vrijdagavond kreeg de rechtsachter eindelijk eens zijn kans als basisspeler. Tegen Saint-Etienne profiteerde hij van een blessure bij concurrent Serge Aurier.

Helaas zal Meunier na zijn eerste officiële match als titularis wel met een zure nasmaak achterblijven. PSG leek immers op weg naar een zege dankzij een strafschop van Lucas Moura, maar slikte in de 92ste minuut nog de gelijkmaker. Meunier ging onder een voorzet door, waardoor Beric de 1-1 kon binnentrappen. PSG verliest zo voor de tweede wedstrijd op rij punten.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.