Jan Breydel mocht zaterdagavond een opvallende gast verwelkomen

Jan Breydel mocht zaterdagavond een opvallende gast verwelkomen

18 september 2016 00:15 - Vooraleer de wedstrijd tussen Club Brugge en Eupen van start ging, kreeg Rik Verheye – dezer dagen beter bekend als Jay Vleugels – de lachers op zijn hand in het Jan Breydelstadion. Het Callboys-personage is een grote Club-fan en mocht de aftrap voor zijn rekening nemen.

Michel Preud’homme en zijn manschappen slaagde er vier wedstrijden op rij niet in om een driepunter te boeken, maar tegen Eupen was het dan toch nog eens prijs.

Callboy Jay zag Blauw-Zwart dus “vegen” en keerde met een 3-2-overwinning als een gelukkig man huiswaarts. Binnenkort is de bekende Club-fan ook te zien in De Slimste Mens ter Wereld.

En nu haan we vegen op de Club… #nojaynoglory #bluvnveegn #tweekendisdubbelbetaald #callboys #jayvleugels @opvier @clubbrugge

Een foto die is geplaatst door Rik Verheye (@rikverheye) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.