Jelle Vossen relativeert het matige seizoensbegin van Club Brugge

Jelle Vossen relativeert het matige seizoensbegin van Club Brugge

04 september 2016 14:59 - Club Brugge staat na vijf speeldagen in de Jupiler Pro League op een teleurstellende negende plaats, maar heeft met KV Mechelen, KV Oostende en KV Kortrijk wel al drie moeilijke uitmatchen achter de rug. Jelle Vossen tempert dan ook het negativisme dat momenteel heerst rond Blauw-Zwart.

“Vorig jaar was het allemaal hosanna. Er was volgens velen maar één ploeg in België en dat was Club Brugge. Na enkele mindere resultaten is al het goede écht niet weggegooid hoor”, citeert Voetbalkrant de 27-jarige Limburgse spits.

“We moeten niet panikeren, wél reageren”, gaat Vossen verder. “We moeten allemaal samen, als team, door deze mindere periode. Of de interlandbreak goed van pas komt? Misschien wel, ja. We krijgen de kans om rustig verder te werken en ons toe te leggen op de volgende match.”

Zo speelde Club in aanloop naar de competitiewedstrijd van komende vrijdag tegen Waasland-Beveren een oefenmatch tegen het Nederlandse Willem II.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.