Kijk hoe Vanaken & Limbombe Club aan een 2-1-zege hielpen tegen Willem II

Kijk hoe Vanaken & Limbombe Club aan een 2-1-zege hielpen tegen Willem II

02 september 2016 00:15 - Donderdagnamiddag oefende Club Brugge achter gesloten deuren tegen het Nederlandse Willem II, momenteel het nummer dertien uit de Eredivisie. Op die manier kon Michel Preud’homme enkele jongens met minder speelminuten achter hun naam ook eens laten opdraven.

Blauw-Zwart was heer en meester tegen Willem II en won uiteindelijk verdiend met 2-1. Hans Vanaken en Anthony Limbombe namen de Brugse doelpunten voor hun rekening. Van Anholt scoorde voor de Nederlanders. Onderstaand de beelden. Lees hier het tekstverslag.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.