Laurens De Bock kent zijn straf voor deze fout op Isaac Mbenza

Laurens De Bock kent zijn straf voor fout tegen Standard

06 september 2016 14:30 - Club Brugge geraakte vorige week niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen Standard. Toen invaller Junior Edmilson in het slot de 1-2 scoorde, leek Blauw-Zwart zelfs op weg naar een nederlaag in het Jan Breydelstadion. Bjorn Engels redde in de 94ste minuut echter een punt. Intussen is bekend dat de wedstrijd tegen de Rouches nog een staartje krijgt voor Laurens De Bock.

Na afloop was Standard-coach Yannick Ferrera niet te spreken over het feit dat de 2-2 voortvloeide uit een niet gefloten fout van De Bock op Isaac Mbenza (zie video onderaan).

De Geschillencommissie volgde de mening van de ontslagen coach van Standard en schorst de linksachter van Club Brugge voor twee wedstrijden. Daarbovenop krijgt hij een boete van €800. Dat meldt competitiemanager Thibault De Gendt.

Als Blauw-Zwart niet in beroep gaat bij de Geschillencommissie Hoger Beroep, mist De Bock de wedstrijden tegen KAS Eupen en Waasland-Beveren. UPDATE: Club heeft besloten om niét in beroep te gaan.

De overtreding van De Bock op Mbenza

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.