Leicester City-fans kamperen voor stadion om match in Brugge bij te kunnen wonen

Leicester City-fans kamperen voor stadion om match in Brugge bij te kunnen wonen

07 september 2016 01:15 - Landskampioen Club Brugge is rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase van de Champions League en mag zich opmaken voor een dubbele confrontatie met Leicester City, FC Porto en FC Kopenhagen. Het eerste duel vindt volgende week woensdag in Jan Breydel plaats tegen de onverwachte Engelse landskampioen. En die wedstrijd leeft niet alleen bij het Blauw-Zwarte legioen…

Een groep supporters van Leicester City heeft er dinsdag álles aan gedaan om aanwezig te kunnen zijn tijdens de eerste Champions League-wedstrijd ooit in de geschiedenis van hun club.

Volgens de Leicester Mercury hebben die-hard fans van The Foxes meer dan 14 uur moeten wachten op hun felbegeerde ticket voor de match in Jan Breydel. Zij kampeerden in de nacht van maandag op dinsdag zelfs voor de deuren van het King Power Stadium.

“Deze wedstrijd missen was voor mij geen optie”, vertelt de 49-jarige abonnementhouder Rik Lewin. “Het is gewoon briljant dat het succes van de club betekent dat ik naar een Champions League-match kan gaan kijken. Het is een droom en die droom houdt voorlopig niet op.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.