Leicester-fans worden gerustgesteld na waarschuwing over ‘gevaarlijke’ Club-supporters: “Bedankt!”

Leicester-fans worden gerustgesteld na waarschuwing over 'gevaarlijke' Club-supporters: "Bedankt!"

14 september 2016 00:30 - Dinsdag trachtte een Anderlecht-fan om de tot dusver goede verstandhouding tussen de Club- en Leicester-aanhang te destabiliseren. “Informeer jullie fans dat supporters van Club Brugge hen zullen aanvallen in het centrum van de stad of in de buurt van het stadion. Dat doen ze namelijk altijd”, klonk de boodschap tegenover LCFC Family, een Twitter-account met zo’n 9.000 volgers.

De waarschuwende oproep deed al snel de ronde bij Leicester, maar heel wat Club-fans hebben duidelijk gemaakt dat er geen belang gehecht moet worden aan het privébericht van de Anderlecht-fan in kwestie.

“Hallo Club-fans, bedankt voor al jullie vriendelijke berichten. We kijken ernaar uit om jullie in november te verwelkomen in Leicester”, reageert het fan account van The Foxes intussen.

LCFC Family retweette bovendien onderstaande geruststellende boodschappen van Club-supporters, zodat hun volgers ook op de hoogte zijn van de daadwerkelijke intenties van Blauw-Zwart.

Geretweette boodschappen

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.