Lommel-aanvaller haalt uit naar ref: “Hij voelde zich verplicht om te fluiten”

Lommel-speler haalt uit naar ref: "Hij voelde zich verplicht om te fluiten"

22 september 2016 00:17 - Dinsdagavond was het Jan Breydelstadion het decor voor de bekerwedstrijd tussen Club Brugge en Lommel United. Voor de bezoekers lag de prioriteit bij het competitieduel van komende zondag tegen Lierse en zo kreeg onder meer Ridwane M’Barki zijn kans tegen Blauw-Zwart. De spits genoot met volle teugen, maar bleek achteraf niet tevreden met de wedstrijdleiding van Lawrence Visser.

“We mogen terugkijken op een mooie prestatie. Dat is al heel wat op het veld van de landskampioen”, opent M’Barki bij HLN. “Er leek meer in te zitten. Een 1-1 halfweg had terecht geweest en perspectieven geopend, maar helaas was er die wat dwaze 2-1 in blessuretijd. Nochtans was het geloof op een stunt er echt wel.”

“We mochten vrank en vrij onze kans gaan en voelden voor rust dat we niet moesten onderdoen voor Brugge. Toen Adesanya dan ook nog scoorde, begrijp je dat we er helemaal voor gingen. Dat eerste half uur was echt heel mooi. Nadien moesten we wat gas terugnemen en ging het ook heel snel fout. Zeker bij het tweede Brugse doelpunt.”

Het was M’Barki zelf die de overtreding beging op Gedoz, waarna de Braziliaan de vrijschop keurig binnentrapte. “De scheidsrechter wilde eerst niet fluiten, maar voelde zich op één of andere manier verplicht. Ook hij moet toch gezien hebben dat er geen sprake was van een fout. Hij scoorde dan wel knap, maar het was een ferme tik.” Desondanks kijkt de 22-jarige speler fier terug op zijn match. “Voor mij was het een droom om tegen Club Brugge te mogen spelen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.