Mannaert komt met verklaring voor zwakke resultaten, maar spaart één man: “Hij stond er in elke wedstrijd”

Mannaert komt met verklaring voor zwakke resultaten, maar spaart één man: "Hij stond er in elke wedstrijd"

14 september 2016 00:04 - Vincent Mannaert heeft in aanloop naar het Champions League-duel tegen Leicester City nog eens teruggeblikt op de teleurstellende seizoensstart van Club Brugge. Onze CEO hoopt dat het kampioenenbal voor de ‘klik’ zorgt en de neerwaartse spiraal doorbroken wordt.

“Wat er aan de hand is? Voor een stuk decompressie, toch. Niet meer dé drive hebben uit de Play-Offs. De eerste keer dat ik onraad rook, was in Oostende, toen we in blessuretijd, bij 0-0 en met een corner voor ons, gepakt worden in de omschakeling. Drie, vier spelers gaan in een tijdsspanne van dertig seconden samen in de fout. Toen dacht ik: ‘Dit zit niet goed'”, vertelt Mannaert aan HLN.

Vanavond verwacht Mannaert dan ook een Blauw-Zwart met een ander gezicht. “Ik ben benieuwd naar Engels, Denswil, Vanaken, Izquierdo… Dat zijn spelers die de ambitie hebben om elk jaar Champions League te spelen. Wel, nu kunnen ze zich meten met de absolute top.”

“Hoeveel spelers er op hun normale niveau zitten? Eentje stond er in elke wedstrijd: Denswil. Vormer zit dicht tegen zijn beste niveau, De Bock is goed. Het zijn vooral de spelers voorin die het moeilijk hebben. Vossen, Diaby en Wesley hebben dit seizoen nog niet gescoord, Vanaken is minder balvast dan gewoonlijk. En als Rafa dan ook nog eens geblesseerd is… Er gaat toch ene die bal moeten binnenstampen, hé.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.