Mannaert stuurt Gent een waarschuwing: “Laat het maar snel zondag zijn”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

29 september 2016 10:05 - Zondag staat in het Jan Breydelstadion opnieuw de zogenaamde Slag om Vlaanderen op het programma, de topper tussen Club Brugge en AA Gent. Een uitgelezen kans om revanche te nemen na de nederlaag in Kopenhagen, en Vincent Mannaert kijkt er al reikhalzend naar uit.

“Laat het maar snel zondag 14u30 zijn”, zegt de CEO in Het Laatste Nieuws. “Het zal intens zijn, passioneel. Zo’n topper in eigen stadion is belangrijk. We moeten winnen. Ik heb vertrouwen: AA Gent heeft al vier keer niet meer kunnen winnen van ons.”

Mannaert hoopt stiekem op een scenario zoals vorig seizoen, toen Club ook wisselvallig presteerde, tot een dubbele zege tegen Gent. “Ik weet ook dat het allemaal niet voorspelbaar is, maar er zijn wel parallellen met vorig seizoen deze tijd. Toen waren we in hetzelfde bedje ziek. We schoten Europees tekort, geblesseerde spelers, werkpunten… Maar we werden wel kampioen”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.