Marc Coucke steekt Club Brugge een hart onder de riem en doet mooie belofte

Marc Coucke steekt Club Brugge een hart onder de riem en doet belofte

27 september 2016 23:35 - Club Brugge en zijn fans moesten er maar liefst 11 jaar op wachten, maar tot dusver is het voor Blauw-Zwart een Champions League campagne om héél snel te vergeten. KV Oostende voorzitter Marc Coucke doet echter niet mee met het rondje moddergooien richting de Belgische landskampioen.

Michel Preud’homme & co verloren hun eerste match op het kampioenenbal met 0-3 van Leicester City. En ook de trip naar FC Kopenhagen kende allesbehalve een happy end. De Deense landskampioen stuurde Club met een 4-0 pandoering huiswaarts.

Tot groot jolijt van menig supporter wiens voorkeur niet Blauw-Zwart is. Velen van hen vinden het best grappig dat Club nog geen punt kon pakken in de Champions League en laten dat duidelijk blijken op sociale media. Marc Coucke kijkt echter helemaal anders tegen de situatie aan.

“Absoluut geen leedvermaak met Club Brugge. Spijtig voor hen en Belgisch voetbal. Tegen Porto ga ik kijken om hen te steunen, hopelijk ommekeer”, klinkt het op Twitter. RESPECT!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.