Meunier oordeelt over seizoensstart Club Brugge: “Verrassend zwak”

Meunier oordeelt over seizoensstart Club Brugge: "Verrassend zwak"

19 september 2016 13:45 - Club Brugge slaagde er tijdens de zomermercato in om quasi al zijn sterkhouders in Jan Breydel te houden. Enkel Thomas Meunier zocht andere oorden op en trok naar de Franse landskampioen PSG. De gewezen rechtsachter van Blauw-Zwart volgt de prestaties van zijn ex-club wel nog altijd op de voet.

“Club heeft zich tegen Eupen goed herpakt, maar tegen Leicester City vond ik hen toch verrassend zwak”, vertelt Meunier aan Complètement Foot. “Ze maakten veel fouten en je zou kunnen zeggen dat de spelers met te weinig vertrouwen speelden. Het was een beetje triest om naar te kijken.”

Desondanks heeft de verdediger van PSG er vertrouwen in dat er beterschap op komst is. Vorig seizoen had Club na zeven speeldagen immers net evenveel punten als nu het geval is (10 op 21).

“Michel Preud’homme kennende, ben ik ervan overtuigd dat hij de juiste formule zal vinden om de trein weer op de rails te krijgen. Na een kampioenenjaar heb je altijd wel een dipje. Ik heb er gezien de kwaliteiten van de trainer en de spelersgroep het volste vertrouwen in dat alles goed komt dit seizoen. Het was gewoon een misstap. Club heeft alles in huis om hetzelfde te presteren als vorig jaar.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.