Meunier slaat voetbalfans met verstomming door hoogstandje: “Ik voelde de burn tot in m’n living”

Meunier slaat voetbalfans met verstomming met dit hoogstandje Ik voelde de burn tot in m'n living

07 september 2016 00:30 - Bondscoach Roberto Martinez had ook tegen Cyprus een basisplaats voor Thomas Meunier in petto. Deze keer mocht de gewezen rechtsachter van Club Brugge zich aanvallend nog iets meer uitleven dan normaal. En de verdediger van Paris Saint-Germain pakte opnieuw uit met een dijk van een wedstrijd.

Een slecht veld, een allesbehalve sexy tegenstander en drie binnentikkertjes van doelpunten… Neen, lang zal deze Cyprus – België niet in het geheugen gegrift staan. Al was er dat ene moment. Een geniale ingeving van Meunier die dinsdagavond verwonderlijke blikken teweegbracht in elke voetballiefhebbende living.

Meunier pakt uit met hoogstandje tegen Cyprus

Twitter genoot met volle teugen van Meunier

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.