MPH looft Club-speler: “Hij toonde dat hij klaar was”

MPH blij met prestatie Club-speler: "Hij toonde dat hij klaar was"

19 september 2016 00:05 - In de Champions League-match tegen Leicester City zat hij nog op de tribune, maar in de competitie tegen Eupen dook hij in de basiself op. Voor Anthony Limbombe was het een week vol verrassingen.

Na de 3-2-overwinning tegen Eupen was Limbombe blij met zijn prestatie. “Ik ben vrij tevreden over mezelf, maar er zijn nog een paar slordigheden die eruit moeten. Hopelijk zijn de coaches ook tevreden, ik ben alvast blij dat ik zaterdag de kans kreeg te starten nadat ik op training goed werk leverde”, vertelt de 22-jarige flankspeler op de officiële site.

En of Michel Preud’homme tevreden was over de wedstrijd van Limbombe. “Tijdens de laatste twee trainingsweken heeft hij héél goeie signalen afgegeven. Tegen Leicester heb ik hem met pijn in het hart uit de selectie gelaten, maar toen heeft hij de boodschap gekregen dat zijn kans snel zou komen.”

“Zaterdag heeft hij die gekregen en getoond dat hij klaar was voor de match. Hij heeft écht in de stijl van onze vleugelspelers gespeeld. Qua positiespel heeft hij de zaken heel snel opgepikt”, aldus de Brugse coach tegenover HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.