Nieuw blessuregeval bij Club Brugge

nieuws-blessuregeval-bij-club-brugge

09 september 2016 20:25 - Vrijdagavond gaat Club Brugge op de Freethiel op zoek naar een nieuwe driepunter. Michel Preud’homme kan tegen Waasland-Beveren niet rekenen op Wesley Moraes, die op de tribune moest plaatsnemen.

“Wesley heeft zich gisteren (donderdag, nvdr) geblesseerd op training”, vertelt Preud’homme voor aanvang van de wedstrijd aan PlaySports. “Hij is in een duel geraakt aan de ligamenten van de enkel. We moeten nog een paar dagen wachten om na te gaan hoe ernstig zijn kwetsuur is.”

De Champions League-confrontatie van komende woensdag tegen Leicester City komt wellicht dan ook te vroeg voor de 19-jarige Braziliaan.

MPH zag eerder deze week José Izquierdo, Felipe Gedoz en Boli Bolingoli terugkeren uit blessure, maar zit dus alweer met een nieuw blessuregeval. Tegen Waasland-Beveren koos de Brugse coach voor Abdoulay Diaby diep in de spits. Jelle Vossen zit op de bank.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.