OFFICIEEL: blessure Bjorn Engels blijkt véél erger dan verwacht

Bjorn Engels (Club Brugge - Leicester City)

15 september 2016 17:30 - Bjorn Engels blesseerde zich woensdagavond in het Champions League-duel met Leicester City na een gemene duw van Islam Slimani. De centrale verdediger kwam onzacht in aanraking met het been van Ludovic Butelle en schreeuwde het uit van de pijn. 

Na de match liet Michel Preud’homme weten dat Engels – die intussen naar het ziekenhuis afgevoerd werd – zo’n maand aan de kant zou moeten staan. Intussen is echter bekend dat er verschillende pezen in de schouder van het Blauw-Zwarte jeugdproduct zijn afgescheurd. Morgen volgt er een operatie voor Engels, die wellicht niet meer in actie kan komen voor Nieuwjaar.

“Dit is uiteraard heel jammer. Ik keek er enorm naar uit om me te bewijzen in de Champions League en dan gebeurt dit…”, vertelt een teleurgestelde Engels op de officiële site. “Zo’n blessure is echt brute pech, meer kan ik er niet over zeggen. Ik zal sowieso sterker terugkeren dan voordien, zoals ik ook de vorige keren bewezen heb.”

“Ik wil alle fans bedanken voor hun steun en supporter ondertussen voor mijn maats langs de zijlijn. Het is zonde dat ik net nu het moeilijk gaat aan de kant moet blijven, maar net als vorig seizoen gaan we met z’n allen terug knokken.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.