OFFICIEEL: dit is de Champions League-spelerslijst van Club Brugge

Dit is de officiële Champions League-lijst van Club Brugge

03 september 2016 00:15 - Alle ploegen die erin slaagden om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League moesten donderdagavond hun spelerslijst indienen bij de UEFA. Intussen heeft de Europese voetbalbond die vrijgegeven. Bij Club Brugge zien we weinig verrassingen.

Omdat Club over een voldoende aantal zelfopgeleide spelers beschikt, moest Michel Preud’homme – in tegenstelling tot Gent-coach Hein Vanhaezebrouck vorig seizoen – geen al te moeilijke keuzes maken. De Brugse coach kon al zijn A-kernspelers, op uitzondering van Jens Teunckens, in de lijst opnemen.

De jonge doelman kan echter probleemloos op de B-lijst terecht, die bedoeld is voor spelers geboren na 1995 die al twee jaar op rij speelgerechtigd zijn bij hun club. Preud’homme kon op de Blauw-Zwarte A-lijst zelfs twee youngsters belonen met een plekje bij de 25.

De 17-jarige Daouda Peeters (middenvelder) en 18-jarige Ahmed Touba (linksback) mogen straks dromen van speelminuten in de Champions League. Beide spelers deden in de voorbereiding alvast de nodige ervaring op als Trainee bij de A-kern.

Officiële Champions League A-lijst Club Brugge

Champions League lijst Club Brugge doelmannen

Champions League lijst Club Brugge verdedigers

Champions League lijst Club Brugge middenvelderss

Champions League lijst Club Brugge aanvallers

Bron: officiële UEFA-website

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.