Poulain weet waarom Club vrijdag ondermaats was

Vreselijk nieuws voor Poulain, positief nieuws voor Engels en Refaelov

10 september 2016 13:12 - Omdat Björn Engels vrijdag van Michel Preud’homme rust kreeg, mocht Benoît Poulain tegen Waasland-Beveren nog eens opdraven in het hart van de defensie. De Fransman kon een nederlaag echter niet voorkomen en was achteraf bijzonder scherp voor zijn ploegmaats.

“We waren veel te ongeorganiseerd en gaven teveel ruimte weg. Als we een beetje efficiënter waren, was een prestatie in de eerste helft echter voldoende. Na de rust namen we wat meer risico, maar leden we te gemakkelijk balverlies”, vertelde hij aan RTBF.

De oorzaak van dat gebrek aan scherpte is voor Poulain duidelijk. “De mentaliteit was er, maar er wordt al veel te lang over de Champions League gesproken in de kleedkamer en ook daarbuiten. Te veel? Zeker weten. Ik hoop dat we na woensdag wat meer aan de competitie zullen denken, dat blijft het belangrijkste.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.