Preud’homme looft twee spelers: “Op training is hij vaak de beste”

Preud'homme looft twee spelers: "Op training is hij vaak de beste"

21 september 2016 00:18 - Club Brugge heeft zijn eerste horde in de Beker van België tot een goed einde gebracht. Blauw-Zwart versloeg Lommel United met 3-1. Michel Preud’homme was achteraf niet helemaal tevreden met de manier waarop dat gebeurde, maar zag wel twee lichtpunten. 

“Wij zijn veel te slap begonnen en zo brengen we onszelf weer onnodig in de problemen”, opent Preud’homme zijn analyse bij Radio 1. “Gelukkig hebben we daarna wel snel het verschil gemaakt. Ik had nochtans gevraagd om scherp te beginnen, want er zijn altijd verrassingen in de beker. Misschien willen we het wel te goed doen in de opbouw en maken we daardoor fouten.”

Voorts zag de Brugse coach ook een aantal zaken die hem tevreden stemden. “Limbombe speelde een goeie wedstrijd. Hij is heel leergierig en is aan het groeien. Hij probeert alles goed op te pikken en heeft begrepen wat er van hem verwacht wordt op zijn positie.”

Tot slot lieten de 3.400 aanwezige Club-fans duidelijk merken dat ze blij waren met de invalbeurt van Nikola Storm, die twintig minuten voor tijd mocht opdraven. “We weten dat we op Nikola kunnen rekenen. Vorig seizoen had hij op veel speelminuten gehoopt, maar die heeft hij niet echt gekregen (798 speelminuten tijdens uitleenbeurt aan Zulte Waregem, nvdr). Op training is hij vaak één van de beste, maar hij moet nog leren om die stap ook in wedstrijden te zetten. Dat is een werkpunt voor hem”, besluit MPH.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.