Preud’homme maakt pijnlijke conclusie: “Het is heel simpel”

"MPH en de bestuurstop hebben deze zomer een vergissing begaan"

27 september 2016 23:06 - Na twee speeldagen in de Champions League kleuren de cijfers van Club Brugge bloedrood. De Belgische landskampioen kon zelf nog niet scoren op het kampioenenbal en slikte maar liefst zeven doelpunten.

Michel Preud’homme wond er na de wedstrijd dan ook geen doekjes om en was eerlijk in zijn analyse. “Het is heel simpel: van onze zeven tegengoals krijgen we er vijf tegen op stilstaande fases. En dan is er nog die owngoal en wereldgoal. Dan kun je niet veel doen in de Champions League…”

“En op het moment dat we dan zelf een kans hebben, scoren we die niet”, foetert de Brugse coach bij Q2. “Vandaag en tegen Leicester City kwamen we tekort, zeker in kracht. Dat zag je bij de stilliggende ballen. We hebben een organisatie op poten gezet, maar die konden we geen 90 minuten lang houden.”

De conclusie van Preud’homme is dan ook heel hard. “Als je deze twee wedstrijden ziet, dan moet je vaststellen dat we tekort komen op Champions League-niveau. Zo simpel is het.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.