Preud’homme mist 4 spelers tegen Moeskroen

Preud'homme mist deze 4 spelers tegen Moeskroen

22 september 2016 12:26 - Vrijdagavond is Le Canonnier het decor voor de openingswedstrijd van de achtste speeldag tussen Royal Excel Moeskroen en Club Brugge. Blauw-Zwart hoopt een vervolg te breien aan zijn overwinningen tegen Eupen (3-2) en Lommel United (3-1), terwijl les Hurlus op zoek gaan naar punten in de strijd tegen de degradatie. 

Michel Preud’homme kan tegen Moeskroen niet rekenen op langdurig geblesseerden Bjorn Engels (schouder) en Lior Refaelov (pubalgie). Daarnaast ontbreken ook Brandon Mechele en Felipe Gedoz in de 19-koppige selectie. Mechele kreeg op training een trap op zijn scheenbeen en Gedoz heeft last van de knie. Tomás Pina, Jelle Vossen en Stefano Denswil zijn er wél opnieuw bij.

Club begon aan de competitie met 10 op 21, Moeskroen met 6 op 21. Glen De Boeck en de zijnen pakten twee driepunters tegen Sint-Truiden (2-1) en Westerlo (1-3). Afgelopen dinsdag had de degradatiekandidaat strafschoppen nodig om Dessel Sport uit te schakelen in de Croky Cup.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Poulain, Denswil, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Storm, Limbombe, Diaby, Wesley, Vossen en Izquierdo

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.