Preud’homme neemt verrassende aanvaller in selectie tegen Eupen op

Preud'homme neemt verrassende aanvaller in selectie tegen Eupen op

16 september 2016 13:30 - Club Brugge gaat zaterdag tegen Eupen op zoek naar eerherstel. Zowel in de competitie (7/18) als in de Champions League (0/3) loopt het immers niet zoals gehoopt bij Michel Preud’homme en zijn manschappen. 

Tegen Eupen verrast Preud’homme met Thibault Vlietinck in de selectie. De 19-jarige aanvaller speelde afgelopen dinsdag 71 minuten mee in het met 2-1-gewonnen Youth League-duel tegen Leicester City. Het is overigens niet de eerste keer dat Vlietinck deel uitmaakt van de Brugse selectie. Eerder was hij er al bij in het Supercup-duel tegen Standard.

Club kan zaterdagavond niet rekenen op langdurige geblesseerden Lior Refaelov (pubalgie) en Bjorn Engels (schouder). En ook Wesley Moraes en Laurens De Bock kunnen niet aantreden tegen de promovendus. Wesley herstelt nog van een enkelblessure, De Bock zit zijn tweede speeldag schorsing uit voor een fout op Standard-aanvaller Isaac Mbenza.

Selectie Club Brugge – Eupen

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Mechele, Poulain, Denswil en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Gedoz, Vlietinck, Storm, Vossen, Diaby, Izquierdo en Limbombe

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.