Preud’homme recupereert sterkhouder tegen FC Kopenhagen

Michel Preud'homme lacht (Club Brugge - Anderlecht)

26 september 2016 00:05 - Club Brugge won afgelopen vrijdag nog met 0-3 van Moeskroen, maar dinsdag staat er alweer een nieuwe opdracht op het programma voor Michel Preud’homme en de zijnen. In het tweede Champions League-duel wacht Blauw-Zwart immers de verplaatsing naar FC Kopenhagen.

Preud’homme kan tegen de Deense landskampioen niet rekenen op langdurig geblesseerden Bjorn Engels (schouder) en Lior Refaelov (pubalgie). Daarnaast ontbreekt ook Brandon Mechele nog altijd in de Brugse selectie, die net zoals Nikola Storm geblesseerd moet afhaken. Felipe Gedoz is er daarentegen wél terug bij. De 23-jarige Braziliaan is hersteld van een kniestoot op zijn bil.

FC Kopenhagen is momenteel kopleider in eigen land met 7 overwinningen en 4 gelijke spelen. Op de eerste Champions League-speeldag hielden ze FC Porto in het Estádio do Dragão knap op 1-1. Onderstaand de 20-koppige selectie.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle, Bruzzese en Teunckens

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Poulain, Denswil, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Gedoz, Diaby, Vossen, Wesley, Izquierdo en Limbombe

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.