Ranieri: “Ik denk dat Club Brugge de Champions League kan winnen”

Ranieri verrast: "Ik denk dat Club Brugge de Champions League kan winnen"

14 september 2016 00:29 - Woensdagavond is het Jan Breydelstadion het decor voor de Champions League-wedstrijd tussen Club Brugge en Leicester City. Claudio Ranieri, de trainer van de Engelse landskampioen, houdt in aanloop naar de wedstrijd de druk af.

“Club Brugge is een zeer sterk georganiseerd elftal. Dit team telt heel veel ervaring in de rangen en bewees al heel wat in Europa. Ons respect is groot. Leicester en Rostov zijn de grote onbekende in Europa en zeker in de Champions League. Mij hoor je niet zeggen dat we straks de groepsfase zullen winnen”, vertelt Ranieri op zijn persconferentie.

Voorts pakte de ex-trainer van onder meer Atlético Madrid, Chelsea, Valencia en Juventus uit met enkele opvallende uitspraken. “Het sprookje van Leicester is van toepassing op de sport, maar ook op het leven. Als je gelooft in je doel kunnen er prachtige dingen gebeuren. Als je er niet in gelooft, wordt het verhaal plots veel moeilijker.”

“Ik denk dat Club Brugge de Champions League kan winnen. Ze maken in ieder geval evenveel kans als wij en Rostov”, vertelt de trainer van The Foxes al lachend aan HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.