Sonck heeft transferadvies voor Club Brugge: “Zo’n type missen ze”

engels-pina-vormer-vanaken-de-bock-club-brugge-leicester-city

30 september 2016 00:30 - Club Brugge slaagde er tijdens de zomermercato enerzijds in om zijn kampioenenploeg samen te houden, maar versterkte zich anderzijds enkel met Tomás Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe. Te weinig, zo oordeelt Wesley Sonck.

Volgens de gewezen spits van Blauw-Zwart heeft de landskampioen nood aan een stevige creativiteitsinjectie. “Izquierdo is voorin de enige speler met een actie, dat zeg ik al ­langer. Wat Kums betreft: het is de ­patron die Club mist, ja”, vertelt Sonck aan Het Nieuwsblad.

Michel Preud’homme en de zijnen hebben een teleurstellende seizoensstart achter de rug en kregen twee keer een serieuze tik in de Champions League. Sonck is dan ook van mening dat Club zich straks moet roeren op de wintertransfermarkt.

“We moeten in elk geval vaststellen dat Club overal wat ­tekort komt. Dat zijn de feiten. Club heeft vorig ­seizoen lang op de toppen van de tenen gespeeld. Nu zit het daar ver onder.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.