Staelens wikt en weegt de kansen van Club Brugge tegen Gent

Staelens laat zijn licht schijnen op eigenwijze Hazard Gebeurde destijds ook bij Club Brugge

29 september 2016 09:41 - Veel tijd om te treuren na de 4-0 in Kopenhagen heeft Club Brugge niet, want zondag staat alweer een levensbelangrijke partij op het programma. Dan zakt AA Gent af naar Jan Breydel. Lorenzo Staelens velt zijn oordeel over de kansen van Club tegen de Buffalo’s.

“Je zit met twee ploegen voor wie de aanloop naar de match heel anders is. AA Gent zit met revanchegevoelens voor vorig seizoen, toen ze zowel in de competitie als in de Play-Offs verloren in Jan Breydel. Het voetbal is bij Gent iets beter en ze hebben iets meer vertrouwen”, oordeelt de ex-speler, op dit moment assistent-trainer bij Moeskroen, in Het Laatste Nieuws.

“Voor Club ligt dat duel anders. Zij moeten nog bekomen van de mentale opdoffer in Europa en zitten toch met twijfels. Zo’n match tegen Gent kan een bevrijding zijn, maar als het in de eerste helft al misgaat, dan wordt het nog zwaarder”, besluit Staelens.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.