‘Trabzonspor is vastberaden om Brugse flankspeler in januari weg te plukken’

'Trabzonspor is vastberaden om Brugse flankspeler in januari weg te plukken'

03 september 2016 12:59 - Club Brugge is er tijdens de voorbije zomermercato in geslaagd om zijn sterkhouders in Jan Breydel te houden. Enkel Thomas Meunier zocht andere oorden op en trok naar Paris Saint-Germain, dat de afkoopsom betaalde die in het contract van de rechtsachter opgenomen werd. Nochtans was er heel wat interesse in de kampioenenploeg van Blauw-Zwart.

Zo werd Felipe Gedoz nadrukkelijk gelinkt aan een vertrek naar Atlético Mineiro. Club zat aan de onderhandelingstafel met de Brazilianen, maar kwam uiteindelijk niet tot een akkoord. De middenmoter bleek niet over voldoende financiële slagkracht te beschikken om Gedoz naar zijn thuisland te halen, terwijl Club geen interesse had in een ruil met andere spelers.

Volgens Fotospor is het echter Trabzonspor dat tijdens de wintermercato met de flankaanvaller aan de haal zal gaan. De Turkse subtopper mocht deze zomer geen spelers aantrekken om aan de regels van de Financial Fair Play te voldoen, maar heeft naar verluidt wel al twee spelers die het in januari naar Turkije wil halen: Felipe Gedoz en Joshua Brenet, rechtsachter van PSV Eindhoven.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.