Twee Club-spelers in Topelftal van de Week, één in Flopelftal

Twee Club-spelers in Topelftal van de Week, één in Flopelftal

19 september 2016 00:20 - Club Brugge deed afgelopen weekend wat het moest doen en pakte de drie punten tegen Eupen. Twee spelers van Blauw-Zwart zagen hun sterke wedstrijd bekroond worden met een plaatsje in het Elftal van de Week. Een andere werd naar het Flopelftal verwezen.

Het Laatste Nieuws is van mening dat Stefano Denswil en Ruud Vormer afgelopen weekend deel uitmaakten van de best presterende spelers uit de Jupiler Pro League. Zij krijgen in de Ploeg van de Week het gezelschap van Davy Roef (Anderlecht), Stefan Simić (Moeskroen), Jakub Brabec (KRC Genk), Edin Cocalić (KV Mechelen), Tino-Sven Sušić (KRC Genk), Damien Marcq (Charleroi), Mbaye Leye (Zulte Waregem), Hamdi Harbaoui (Anderlecht) en Yohan Boli (Sint-Truiden).

José Izquierdo – die tegen Eupen eerder ongelukkig was in zijn acties – werd dan weer opgenomen in de FLOP 11. Voorts konden ook László Köteles (Waasland-Beveren), Aleksandar Bjelica (KV Mechelen), Rudy Camacho (Waasland-Beveren), Nemanja Miletic (Westerlo), Djené Dakonam (Sint-Truiden), Khaleem Hyland (Westerlo), Robin Henkens (Westerlo), Ahmed El Messaoudi (KV Mechelen), Floriano Vanzo (Waasland-Beveren) en Jakson Coelho (Lokeren) HLN allesbehalve bekoren.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.