Twijfels over zomeraanwinsten Club Brugge: “Meer werk aan dan gehoopt”

Twijfels over zomeraanwinsten Club Brugge Meer werk aan dan gehoopt

04 september 2016 03:00 - Club Brugge versterkte zich tijdens de zomertransferperiode met Tomás Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe. Pina maakte in de oefenmatch tegen Willem II alvast een erg goeie indruk, maar Van Rhijn en Limbombe kunnen tot dusver niet iedereen bekoren. 

Blauw-Zwart leek zich op het laatste moment nog te gaan versterken met Mehdi Carcela, maar de 27-jarige Marokkaan koos uiteindelijk voor een avontuur bij het Spaanse Granada. Vervolgens wilde Club niet ondoordacht en snel handelen om nog een alternatief in huis te halen.

“Dat begrijp ik wel”, opent Frédéric Vanheule, de mercato-specialist van Sport/Voetbalmagazine. “Club Brugge is erin geslaagd de kern van vorig seizoen grotendeels (enkel Thomas Meunier vertrok, nvdr) samen te houden. De spelers die erbij zijn gekomen, moeten de concurrentie verhogen en het kwaliteitsverlies bij een rotatiesysteem voor de Champions League, de competitie en de beker wegwerken.”

Maar volgens Vanheule presteerden Limbombe en Van Rhijn tot dusver onder de verwachtingen. “Met Anthony Limbombe hebben ze voorlopig meer werk dan gehoopt en ook Dion Cools ontwikkelt zich beter dan de ingekochte Nederlander Ricardo Van Rhijn”, klinkt het.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.