Vainqueur reageert scherp op Brugse interesse

Vainqueur reageert scherp op Brugse interesse

05 september 2016 14:00 - William Vainqueur vertoefde van 2011 tot 2014 bij Standard en trok daarna naar achtereenvolgens Dinamo Moskou en AS Roma, dat hem momenteel uitleent aan Olympique Marseille. Nochtans was er heel wat Belgische interesse in de verdedigende middenvelder.

Zowel Standard, Club Brugge, Anderlecht als AA Gent zouden tijdens de voorbije zomermercato geïnformeerd hebben naar de voorwaarden van Vainqueur. “Standard heeft nooit rechtstreeks met mij gepraat”, pareert de verdedigende middenvelder. “Als er contact is geweest, dan is dat met mijn manager. Maar het zou niet de goede stap geweest zijn.”

“Marseille weiger je niet: het is de club van mijn hart sinds ik een kleine jongen was.” En andere Belgische topclubs spreken de 27-jarige Fransman al helemaal niet aan. “Als ik terugkeer naar België, is dat voor Standard en voor niemand anders. Iedereen kent mijn liefde voor de club, de stad en de fans. Punt.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.