Vanaken: “Helemaal niet tevreden mee”

Vanaken: "Helemaal niet tevreden mee"

09 september 2016 21:50 - Club Brugge is er ook tegen Waasland-Beveren niet in geslaagd om de drie punten te pakken. Integendeel zelfs, Michel Preud’homme en zijn manschappen verloren met 1-0 na een goal van Siebe Schrijvers. 

“Ik denk dat we tot aan de zestien op zich niet slecht voetbalden, maar dat we daar de verkeerde beslissingen maakten”, vertelt Vanaken aan PlaySports. “We zijn bovendien ook niet scherp genoeg in de zestien. En dan slikken we ook te makkelijk doelpunten. Daar wringt het schoentje. Ik vond ons vandaag wel de betere ploeg, dus dan is het zuur om zo’n match te verliezen.”

“We moeten dit allemaal samen gaan bekijken, zeker naar woensdag toe”, gaat de middenvelder verder. “Want dan staat er een hele belangrijke op het programma. Het moet beter! We zijn helemaal niet tevreden met deze start van 7/18. Maar het is nu zo en de koppen moeten omhoog”, besluit Vanaken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.