Venanzi bevestigt Brugse interesse in één van zijn sterkhouders

venanzi-bevestigt-brugse-interesse-in-een-van-zijn-sterkhouders

08 september 2016 10:59 - Club Brugge versterkte zich tijdens de voorbije zomermercato met Tomás Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe. Voorts speurde Blauw-Zwart de markt af naar opportuniteiten en informeerde het ook naar één van de basispionnen bij Standard. Bruno Venanzi geeft een woordje uitleg.

“We hebben geen enkel bod gehad dat aan onze wensen voldeed. Dat was het geval voor Adrien Trebel, maar ook voor Mattieu Dossevi. Er was lichte interesse van Club Brugge, maar niets concreet”, vertelt de voorzitter van de Rouches aan La Dernière Heure.

Voorts had Standard zijn pijlen ook gericht op een ex-speler van Club Brugge. “We hadden een oogje op Vadis Odjidja. Ik heb mij geïnformeerd en uiteindelijk is hij naar Legia Warschau vertrokken. Zij legden meer geld op tafel.”

Na zijn passage bij Blauw-Zwart trok de intussen 27-jarige Vadis naar Norwich City, waar hij in twee jaar tijd nooit kon doorbreken en nauwelijks speelminuten kreeg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.