Verhaeghe komt met uitstekend nieuws over Club Brugge

Verhaeghe komt met uitstekend nieuws voor Club Brugge

01 september 2016 03:01 - Terwijl Carlos Bacca in 2013 nog voor 8 miljoen euro naar Sevilla verkaste, blijkt een bod van 12 miljoen euro op José Izquierdo vandaag de dag niet voldoende. Club Brugge is dan ook aan een positieve evolutie bezig. Bart Verhaeghe legt uit hoe Blauw-Zwart zowel op financieel als op sportief vlak stappen voorwaarts zet.

“We hadden deze zomer vijf spelers voor in totaal meer dan 50 miljoen euro kunnen verkopen. We hebben nu niet voor het geld gekozen, omdat we vertrouwen hebben in die spelers, de trainer en de staf”, opent onze voorzitter in HLN.

De reden dat Club al die miljoenenboden vlotjes naast zich kon neerleggen, heeft ook te maken met de verbeterde financiële situatie op Jan Breydel. “Ons budget is opgetrokken tot bijna 60 miljoen euro, inclusief transfers, en we hebben een positief financieel resultaat. Verder is het de bedoeling over twee jaar het oefencentrum in Westkapelle te openen en over vier jaar in ons nieuw stadion te spelen.”

En ook op sportief vlak ziet Verhaeghe de Blauw-Zwarte toekomst positief tegemoet. “Ik prijs me gelukkig dat we de hele ploeg (op Thomas Meunier na, nvdr) hebben kunnen behouden en dat ik merk dat die groep ambitieus is. We hebben een kern van 24 spelers die bij elke eersteklasser mogen meedoen. We kunnen op twee fronten strijden. Elk jaar de groepsfase spelen in de Champions of Europa League, en gaan voor de titel en de beker. Zo’n club willen wij zijn.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.